Gizlilik beyanı

EvGizlilik beyanı
Veldwijk-logo-renk

Spaarneweg 83, 2142EP Cruquius adresinde bulunan Veldwijk Bouwgroep BV, bu gizlilik bildiriminde gösterildiği gibi kişisel verilerin işlenmesinden sorumludur.

İletişim detayları:

https://vwbg.nl

Spaarneweg 83, 2142EP Cruquius

+3123 71 000 44

veri koruma görevlisi, Veldwijk Bouwgroep BV'nin veri koruma görevlisidir. Kendisine info@vwbg.nl adresinden ulaşılabilir.

İşlediğimiz kişisel veriler

Veldwijk Bouwgroep BV, sitemizde hiçbir kişisel veri bırakılamayacağı için kişisel verileri işlememektedir. Ayrıca sosyal medya eklentileri kullanmıyoruz.

İşlediğimiz özel ve/veya hassas kişisel veriler

Web sitemiz ve/veya hizmetimiz, 16 yaşından küçük web sitesi ziyaretçileri hakkında veri toplamayı amaçlamaz. Ebeveyn veya vasi izni olmadıkça. Ancak bir ziyaretçinin 16 yaşından büyük olup olmadığını kontrol edemeyiz. Bu nedenle, çocuklarla ilgili verilerin ebeveyn izni olmadan toplanmasını önlemek için ebeveynlere, çocuklarının çevrimiçi etkinliklerine katılmalarını tavsiye ediyoruz. Reşit olmayan bir kişi hakkında kişisel verileri bu izin olmadan topladığımızdan eminseniz, lütfen info@vwbg.nl aracılığıyla bizimle iletişime geçin, bu bilgileri sileceğiz.

Kişisel verileri hangi amaçla ve hangi temelde işliyoruz

Veldwijk Bouwgroep BV, kişisel verilerinizi aşağıdaki amaçlarla işler:

– Veldwijk Bouwgroep BV, vergi beyannamemiz için ihtiyaç duyduğumuz veriler gibi yasal olarak mecbur olduğumuz durumlarda da kişisel verileri işler.

Otomatik karar verme

Veldwijk Bouwgroep BV, insanlar için (önemli) sonuçlar doğurabilecek konularda otomatik işlemeye dayalı 1TP4Sorumluluk kararları alır. Bunlar, bir kişiyi dahil etmeden bilgisayar programları veya sistemleri tarafından alınan kararlardır (örneğin, Veldwijk Bouwgroep BV'nin bir çalışanı). Veldwijk Bouwgroep BV aşağıdaki bilgisayar programlarını veya sistemlerini kullanır: #use_explanation

Kişisel verileri ne kadar süre saklıyoruz

 

Veldwijk Bouwgroep BV, kişisel verilerinizi, verilerinizin toplanma amaçlarına ulaşmak için kesinlikle gerekli olandan daha uzun süre saklamaz. Aşağıdaki kişisel veriler (kategoriler) için aşağıdaki saklama sürelerini kullanıyoruz: #retention_period

Kişisel verilerin üçüncü kişilerle paylaşılması

Veldwijk Bouwgroep BV, yalnızca üçüncü taraflara ve yalnızca sizinle olan sözleşmemizin ifası için veya yasal bir yükümlülüğe uymak için gerekli olması halinde sağlar.

Kullandığımız çerezler veya benzer teknikler

Veldwijk Bouwgroep BV, işlevsel, analitik ve izleme çerezleri kullanır. Çerez, bu web sitesini ilk ziyaret ettiğinizde bilgisayarınızın, tabletinizin veya akıllı telefonunuzun tarayıcısında saklanan küçük bir metin dosyasıdır. Veldwijk Bouwgroep BV, tamamen teknik işlevselliğe sahip çerezler kullanır. Bunlar, web sitesinin düzgün çalışmasını ve örneğin tercih ettiğiniz ayarların hatırlanmasını sağlar. Bu çerezler ayrıca web sitesinin düzgün çalışması ve optimize edilmesi için de kullanılmaktadır. Ayrıca, özelleştirilmiş içerik ve reklamlar sunabilmemiz için gezinme davranışınızı takip eden çerezler yerleştiririz. Web sitemizi ilk ziyaretinizde, bu çerezler hakkında sizi zaten bilgilendirdik ve bunları yerleştirmek için izin istedik. İnternet tarayıcınızı artık çerez saklamayacak şekilde ayarlayarak çerezleri devre dışı bırakabilirsiniz. Ayrıca, daha önce kaydedilmiş olan tüm bilgileri tarayıcınızın ayarlarından da silebilirsiniz. Bir açıklama için bakınız: https://veiligininternetten.nl/themes/gedrag/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

 

Verileri görüntüleyin, değiştirin veya silin

Kişisel verilerinizi görüntüleme, düzeltme veya silme hakkına sahipsiniz. Ek olarak, veri işlemeye ilişkin onayınızı geri çekme veya kişisel verilerinizin Veldwijk Bouwgroep BV tarafından işlenmesine itiraz etme hakkına ve veri taşınabilirliği hakkına sahipsiniz. Bu, bir bilgisayar dosyasında sizinle ilgili sahip olduğumuz kişisel verileri size veya belirttiğiniz başka bir kuruluşa göndermek için bize bir talep gönderebileceğiniz anlamına gelir. info@vwbg.nl adresine kişisel verilerinize erişim, düzeltme, silme, veri aktarımı veya onayınızın geri alınması veya kişisel verilerinizin işlenmesine itiraz talebi gönderebilirsiniz. Erişim talebinin tarafınızca yapıldığından emin olmak için, taleple birlikte kimlik belgenizin bir kopyasını göndermenizi rica ediyoruz. Bu kopyada vesikalık fotoğrafınızı, MRZ (makine tarafından okunabilir bölge, pasaportun altındaki rakamlı şerit), pasaport numaranızı ve Vatandaşlık Hizmet Numaranızı (BSN) siyah yapın. Bu gizliliğinizi korumak içindir. İsteğinize mümkün olan en kısa sürede, ancak dört hafta içinde yanıt vereceğiz. Veldwijk Bouwgroep BV, ulusal denetim makamı olan Hollanda Veri Koruma Kurumu'na şikayette bulunma fırsatınız olduğunu da belirtmek isteriz. Bunu aşağıdaki bağlantı aracılığıyla yapabilirsiniz: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Kişisel verileri nasıl koruyoruz

Veldwijk Bouwgroep BV, verilerinizin korunmasını ciddiye alır ve kötüye kullanım, kayıp, yetkisiz erişim, istenmeyen ifşa ve yetkisiz değişiklikleri önlemek için uygun önlemleri alır. Verilerinizin düzgün bir şekilde güvence altına alınmadığı izlenimini edinirseniz veya kötüye kullanım belirtileri varsa, lütfen müşteri hizmetlerimizle veya info@vwbg.nl aracılığıyla iletişime geçin.

kaynak dosya-03-1

Tasarımdan işletmeye

Kurabiye
Web sitemizdeki deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanıyoruz. Bu web sitesine göz atarak, çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul