Onze partner: Bouwbedrijf Poell B.V.

BOUWBEDRIJF POELL B.V.

Iedere opdracht is uniek! Dit uitgangspunt past bij onze visie. Het behalen van resultaat is een samenspel tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Simpelweg aannemen en uitvoeren van een opdracht past niet in de denkwijze van onze groepsbedrijven. Wij denken gedurende het gehele traject proactief met u mee en doen bovendien al het mogelijke om het werk door efficiëntere methodes en innovatieve technieken eerder gerealiseerd te krijgen. Dit uiteraard met behoud van kwaliteit.

Bouwbedrijf Poell B.V. is niet alleen specialist in bouwen, maar ook in projectontwikkeling. Daar waar wij kansen zien of deze kunnen creëren nemen wij het initiatief. Daarmee staan wij midden in de maatschappij. Want als het beter kan, dan doen we het beter!

Bouwbedrijf Poell B.V. is groot genoeg voor complexe bouwprojecten en klein genoeg voor een persoonlijke benadering, een efficiënte werkwijze en korte communicatielijnen. Alle bedrijven uit de groep staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar om u compleet te ontzorgen. 

Eşit bir şekilde birlikte çalışırlar.

Elbette herkesin kendi uzmanlığı vardır. Ama birbiriniz için hazırsınız,
mümkün olduğunda yardımcı olur, gerektiğinde birlikte düşünür. Gerçekten bir takım birlikte.

Profesyonel çalışma yöntemimiz, rekabetçi bir oranda en iyi sonuçları garanti eder.
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of bel voor meer informatie met ons kantoor in Haarlem (023 532 64 00)

 

"Als het beter kan,
doen wij het beter!"

Sizin dileğiniz, bizim endişemiz

Çatı pencerelerinden konut kulelerine kadar tüm gayrimenkul istekleriniz için Veldwijk Bouwgroep'i ziyaret edebilirsiniz.

Bizim takım

Bas van Gent

Architect

henny drost

Project Engineer

Bas van Gent

Architect

henny drost

Project Engineer
kaynak dosya-03-1

Tasarımdan işletmeye

NATO_OTAN_landscape_logo.svg

NATO NCAGE NR : H2PR7

Kurabiye
Web sitemizdeki deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanıyoruz. Bu web sitesine göz atarak, çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul