Oświadczenie o prywatności

DomOświadczenie o prywatności
Veldwijk-logo-kolor

Veldwijk Bouwgroep BV, z siedzibą pod adresem Spaarneweg 83, 2142EP Cruquius, jest odpowiedzialny za przetwarzanie danych osobowych, jak pokazano w niniejszym oświadczeniu o ochronie prywatności.

Szczegóły kontaktu:

https://vwbg.nl

Spaarneweg 83, 2142EP Cruquius

+3123 71 000 44

inspektor ochrony danych jest inspektorem ochrony danych Veldwijk Bouwgroep BV Można się z nim skontaktować pod adresem info@vwbg.nl

Dane osobowe, które przetwarzamy

Veldwijk Bouwgroep BV nie przetwarza danych osobowych, ponieważ żadne dane osobowe nie mogą zostać pozostawione na naszej stronie. Nie używamy również wtyczek mediów społecznościowych.

Specjalne i/lub wrażliwe dane osobowe, które przetwarzamy

Nasza witryna i/lub usługa nie mają na celu gromadzenia danych o odwiedzających witrynę, którzy nie ukończyli 16 roku życia. Chyba że mają pozwolenie rodzica lub opiekuna. Nie możemy jednak sprawdzić, czy odwiedzający ma więcej niż 16 lat. Dlatego radzimy rodzicom, aby angażowali się w działania swoich dzieci w Internecie, aby zapobiec gromadzeniu danych o dzieciach bez zgody rodziców. Jeśli jesteś przekonany, że zebraliśmy dane osobowe osoby nieletniej bez tej zgody, skontaktuj się z nami pod adresem info@vwbg.nl, a usuniemy te informacje.

W jakim celu i na jakiej podstawie przetwarzamy dane osobowe

Veldwijk Bouwgroep BV przetwarza Twoje dane osobowe w następujących celach:

– Veldwijk Bouwgroep BV przetwarza również dane osobowe, jeśli jesteśmy do tego prawnie zobowiązani, takie jak dane, których potrzebujemy do zeznania podatkowego.

Zautomatyzowane podejmowanie decyzji

Veldwijk Bouwgroep BV podejmuje decyzje dotyczące odpowiedzialności 1TP4 w oparciu o automatyczne przetwarzanie w sprawach, które mogą mieć (znaczące) konsekwencje dla ludzi. Są to decyzje podejmowane przez programy lub systemy komputerowe, bez angażowania osoby (np. pracownika Veldwijk Bouwgroep BV). Veldwijk Bouwgroep BV korzysta z następujących programów lub systemów komputerowych: #use_explanation

Jak długo przechowujemy dane osobowe

 

Veldwijk Bouwgroep BV nie przechowuje Twoich danych osobowych dłużej, niż jest to absolutnie konieczne do osiągnięcia celów, dla których Twoje dane są gromadzone. Stosujemy następujące okresy przechowywania dla następujących (kategorii) danych osobowych: #retention_period

Udostępnianie danych osobowych podmiotom trzecim

Veldwijk Bouwgroep BV świadczy usługi tylko stronom trzecim i tylko wtedy, gdy jest to konieczne do wykonania naszej umowy z Tobą lub do wypełnienia obowiązku prawnego.

Pliki cookie lub podobne techniki, których używamy

Veldwijk Bouwgroep BV wykorzystuje funkcjonalne, analityczne i śledzące pliki cookie. Plik cookie to mały plik tekstowy, który jest przechowywany w przeglądarce komputera, tabletu lub smartfona podczas pierwszej wizyty na tej stronie. Veldwijk Bouwgroep BV wykorzystuje pliki cookie o czysto technicznej funkcjonalności. Zapewniają one prawidłowe działanie strony i np. zapamiętanie preferowanych ustawień. Te pliki cookie służą również do prawidłowego działania strony i jej optymalizacji. Ponadto umieszczamy pliki cookie, które śledzą Twoje zachowanie podczas surfowania, abyśmy mogli oferować spersonalizowane treści i reklamy. Podczas Twojej pierwszej wizyty na naszej stronie internetowej poinformowaliśmy Cię już o tych plikach cookie i poprosiliśmy o zgodę na ich umieszczenie. Możesz zrezygnować z plików cookie, ustawiając przeglądarkę internetową tak, aby nie przechowywała już plików cookie. Ponadto możesz również usunąć wszystkie informacje, które zostały wcześniej zapisane, za pomocą ustawień Twojej przeglądarki. Aby uzyskać wyjaśnienie, zobacz: https://veiliginternetten.nl/themes/gedrag/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

 

Przeglądaj, modyfikuj lub usuwaj dane

Masz prawo wglądu do swoich danych osobowych, ich poprawiania lub usunięcia. Ponadto masz prawo do cofnięcia zgody na przetwarzanie danych lub wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych osobowych przez Veldwijk Bouwgroep BV oraz masz prawo do przenoszenia danych. Oznacza to, że możesz złożyć do nas wniosek o przesłanie danych osobowych, które posiadamy o Tobie w pliku komputerowym do Ciebie lub innej wskazanej przez Ciebie organizacji. Na adres info@vwbg.nl możesz wysłać prośbę o udostępnienie, sprostowanie, usunięcie, przeniesienie danych osobowych lub żądanie wycofania zgody lub sprzeciwu na przetwarzanie danych osobowych. Aby upewnić się, że wniosek o dostęp został złożony przez Ciebie, prosimy o przesłanie kopii dowodu tożsamości wraz z wnioskiem. W tej kopii zrób zdjęcie paszportowe, MRZ (strefa odczytu maszynowego, pasek z numerami na dole paszportu), numer paszportu i numer BSN. Ma to na celu ochronę Twojej prywatności. Odpowiemy na Twoją prośbę tak szybko, jak to możliwe, ale w ciągu czterech tygodni. Veldwijk Bouwgroep BV pragnie również zwrócić uwagę, że masz możliwość złożenia skargi do krajowego organu nadzorczego, holenderskiego organu ochrony danych. Możesz to zrobić za pomocą następującego linku: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Jak chronimy dane osobowe

Veldwijk Bouwgroep BV poważnie traktuje ochronę Twoich danych i podejmuje odpowiednie środki, aby zapobiec niewłaściwemu użyciu, utracie, nieautoryzowanemu dostępowi, niepożądanemu ujawnieniu i nieautoryzowanym zmianom. Jeśli masz wrażenie, że Twoje dane nie są odpowiednio zabezpieczone lub istnieją oznaki niewłaściwego wykorzystania, skontaktuj się z naszym działem obsługi klienta lub pod adresem info@vwbg.nl

plik-źródłowy-03-1

Od projektu do eksploatacji

Ciasteczka
Używamy plików cookie, aby poprawić komfort korzystania z naszej witryny. Przeglądając tę stronę, zgadzasz się na używanie przez nas plików cookie.
Zaakceptować