Onze partner: ARO Timmerfabriek B.V.

ARO TIMMERFABRIEK B.V.

ARO Timmerfabriek B.V. is een begrip sinds 1963. Al bijna 65 jaar combineren wij innovatieve oplossingen met ouderwets vakmanschap.

Vanuit onze bedrijfsfilosofie ‘Bouwen is vertrouwen’ leveren wij maatwerk voor zowel bedrijven als particulieren en hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd bij onze opdrachtgevers, maar ook als betrouwbare werkgever voor onze werknemers. De kennis, het vakmanschap en de goede service van onze gediplomeerde medewerkers, in combinatie met hun no-nonsense mentaliteit, bepalen ons succes.

Met een eigen spuiterij produceren wij kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien in elke gewenste houtsoort en kleurafwerking. Daarnaast produceren wij ook trappen, balkonhekken en lijstwerken. Maar ook voor interieurbouw kunt u bij ons terecht.

Van kleinschalig tot groot, van eenvoudig tot complex: ARO is groot genoeg voor complexe bouwprojecten en klein genoeg voor een persoonlijke benadering, een efficiënte werkwijze en korte communicatielijnen.

Bovenal werken wij vanuit onze bedrijfsfilosofie: Wij bouwen vertrouwen, dus uiteraard voldoen wij aan de strenge eisen op het gebied van zekerheid en kwaliteit, waardoor u altijd kunt vertrouwen op hoogwaardige producten en diensten.

Eşit bir şekilde birlikte çalışırlar.

Elbette herkesin kendi uzmanlığı vardır. Ama birbiriniz için hazırsınız,
mümkün olduğunda yardımcı olur, gerektiğinde birlikte düşünür. Gerçekten bir takım birlikte.

Profesyonel çalışma yöntemimiz, rekabetçi bir oranda en iyi sonuçları garanti eder.
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of bel voor meer informatie met ons kantoor in Haarlem (023 532 64 00)

 

Iedere opdracht is uniek! Dit uitgangspunt past bij onze visie: ‘Bouwen is vertrouwen’.

Sizin dileğiniz, bizim endişemiz

Çatı pencerelerinden konut kulelerine kadar tüm gayrimenkul istekleriniz için Veldwijk Bouwgroep'i ziyaret edebilirsiniz.

Bizim takım

Bas van Gent

Architect

henny drost

Project Engineer

Bas van Gent

Architect

henny drost

Project Engineer
kaynak dosya-03-1

Tasarımdan işletmeye

NATO_OTAN_landscape_logo.svg

NATO NCAGE NR : H2PR7

Kurabiye
Web sitemizdeki deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanıyoruz. Bu web sitesine göz atarak, çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul